AXP Log på
Navn og adresse Job, Uddannelse & Erfaring Ansøgning Godkend
Her skal du angive dit fulde navn og kontaktoplysninger. Jo flere informationer vi har, jo bedre mulighed har vi for at kontakte dig.

Hvis du allerede har oprettet dig i databasen og ønsker at søge en konkret stilling - skal du logge ind på din profil, og søge stillingen der ved at tilføje jobkoden, som du finder længere nede på denne side.
Persondata
Navn
Fødselsdato --
Adresse
Postnr/(evt.by)
 
Mobil
 
Email
Suppl. kontaktoplysninger
Transport
Her kan du indtaste en eller flere referencer. Dine referencepersoner bliver først kontaktet i det øjeblik, du er præsenteret som konsulent/kandidat til en konkret opgave.
Jobkode(r)

Tilføj Jobkode

I blokken ARBEJDSFORHOLD skal du angive, hvilke arbejdsområder du er kvalficeret indenfor og om du ønsker interim opgaver og/eller fastansættelse indenfor området.
Du skal også angive, hvor i landet du ønsker at arbejde ved at vælge en eller flere af de geografiske områder. Du skal vælge hvornår du ønsker at arbejde -specielt ved interim opgaver.
Der skal vælges mindst én fra hver af de tre lister.
Arbejdsforhold
Vælg hvilken afdeling du vil tilknyttes.

Arbejdsområder?
Afkryds de arbejdsområder, som du har erfaring med - og ønsker at arbejde indenfor
  Hvor vil du arbejde?
Angiv hvor du gerne vil arbejde:
  Hvornår vil du arbejde?
 Interim / Fastansættelse
Økonomi      
Løn      
HR      
Projekt controlling og ledelse      
Marketing & kommunikation      
 
Geografiske områder 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Fuldtid
  Deltid
  Mandag-fredag
  Weekend
For at kunne registrere din ansøgning skal du acceptere nedenstående betingelser vedr. registrering, opbevaring og videreformidling af dine data. Vi beder dig gennemlæse betingelserne grundigt og bekræfte, at du er indforstået - ved at afkrydse i feltet under betingelserne.